boxspring met opbergruimte voordelen

De voordelen van een boxspring met opbergruimte

Ben je op zoek naar een nieuw bed, maar heb je een vrij kleine kamer? Of ben je gewoon op zoek naar een heel praktische boxspring waar je naast slapen ook nog spullen in kunt opbergen? Kijk dan eens naar een boxspring met opbergruimte. Dit type boxspring heeft veel functionele voordelen, maar ziet er tegelijkertijd ook nog eens luxe uit. 


Voordat ik je meer zal vertellen over de voordelen van een opbergboxspring leg ik je eerst graag kort uit wat een boxspring met opbergruimte nou eigenlijk is. Zodat je straks een weloverwogen beslissing kunt maken of je voor dit type boxspring kiest of voor een ander type.

Wat is een boxspring met opbergruimte?

Een boxspring met opbergruimte, ook wel opbergboxspring genoemd, is eigenlijk precies wat de naam al doet vermoeden: het is een boxspring die beschikt over een extra opbergcapaciteit om verschillende voorwerpen zoals bijvoorbeeld dekens, kleding, speelgoed en dergelijke in op te bergen zonder dat je daar extra ruimte voor nodig hebt. 


In het onderstel van de boxspring bevindt zich een bergruimte. Deze ruimte is toegankelijk door aan de onopvallende handvaten aan de voorkant van de boxspring te trekken. Het matras van de boxspring zal nu dankzij het liftmechanisme omhoog gaan en open blijven staan zonder dat het verschuift. Nu kun je jouw spullen eenvoudig kwijt in de opbergruimte. 


Het liftsysteem is zo ontworpen dat het geschikt is voor dagelijks en intensief gebruik. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je te vaak aan de handvaten trekt en deze daardoor kapot zullen gaan. 

Voordelen van een boxspring met opbergruimte

Een boxspring met opbergruimte heeft veel voor de hand liggende, maar ook minder voor de hand liggende voordelen. Hier zal ik je nu wat meer over vertellen.


Makkelijker om schoon te maken


Ben jij degene die thuis vaak schoonmaakt? Dan weet je vast hoe vervelend het kan zijn om spullen op te rapen die zich tussen je bed bevinden. 


Niets frustrerender dan je telefoon die tussen je bed is gevallen is of dat ene mooie paar oorbellen die je per ongeluk opzuigt met de stofzuiger omdat deze tussen je bed terecht is gekomen.


Met een boxspring met opbergruimte kun je deze problemen voorkomen aangezien je gemakkelijker alles weg kan halen en dus schoon kan maken. Een opbergboxspring zorgt er dus voor dat je jouw slaapkamer op een makkelijkere manier schoon kunt houden en schoon kunt maken.


Optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte


Een boxspring met opbergruimte maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte onder het matras. Dit is vooral erg handig wanneer je een kleinere slaapkamer hebt of als je bijvoorbeeld dekens of beddengoed wilt opbergen waarvoor geen plek meer is in de (kleding)kast.


Ook is een boxspring met opbergruimte super praktisch wanneer je in korte tijd snel nog even je slaapkamer wilt opruimen of je slaapkamer in ieder geval een opgeruimde uitstraling wilt geven bij onverwachts bezoek. Je bergt namelijk een enorme hoeveelheid spullen op in een mum van tijd waardoor je slaapkamer een snel frisse, opgeruimde uitstraling krijgt.


Je bespaart dankzij de berging dus enorm veel ruimte waardoor je misschien helemaal geen extra opbergkast meer nodig hebt. 


Wij verkopen 7 verschillende modellen boxsprings met opbergruimte, namelijk de iStorage, iRelax, iDesign, iHotel, iExecutive, iSuite en iLoft. Iedere boxspring heeft zijn eigen unieke design en wordt geleverd inclusief comfortabel premium matras en een handgemaakt hoofdbord. De boxsprings zijn daarbij gemaakt van de beste materialen zonder schadelijke stoffen (Bio-Based Hot Melt technologie in plaats van chemische lijm).


Deze opbergboxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende boxspring maten en hebben daarbij de volgende opbergcapaciteiten:

  • Boxspring met opbergruimte voor maat 140x200: 750 liter opbergcapaciteit
  • Boxspring met opbergruimte voor maat 160x200: 900 liter opbergcapaciteit
  • Boxspring met opbergruimte voor maat 180x200: 1010 liter opbergcapaciteit

Bij iBoxspring worden tevens alle modellen boxspring met opbergruimte geleverd inclusief handgemaakt hoofdbord. Ieder model heeft zijn eigen uniek ontworpen hoofdbord.


Wél comfortabel en dus een goede nachtrust


In tegenstelling tot de boxspring met opbergruimte van sommige andere aanbieders, zijn onze opbergboxsprings erg comfortabel. Dit komt dankzij het luxe matras met de verschillende lagen pocketveren, koudschuim en traagschuim.

Hierdoor zal jouw lichaam op de juiste wijze ondersteund worden. Zo ervaar je optimaal slaapcomfort en zal je heerlijk uitgerust wakker worden.


Met onze boxspring met opbergruimte heb je dus zowel de comfortvoordelen als ook de praktische voordelen dankzij de extra opbergcapaciteit


Luxe bekleding zorgt voor exclusieve uitstraling


Bij iBoxspring zijn alle boxsprings met opbergruimte voorzien van een velvet of een lederlook bekleding. Beide stoffen voelen zijdezacht aan en geven de boxsprings een luxe en exclusieve uitstraling.


Ook hebben alle onderboxen van onze opbergboxsprings ronde vormen in plaats van hoekige vormen. Hierdoor zal je minder snel je teen stoten en het oogt ook nog eens super chique in je slaapkamer.


Past goed bij minimalistische inrichting


Tenslotte past een boxspring met opbergruimte erg goed bij een minimalistisch ingerichte slaapkamer. Aangezien je jouw spullen namelijk eenvoudig op kan bergen en je dus geen extra opbergkasten/plekken nodig hebt. Dit zorgt voor een strak interieur en past helemaal bij de tijd van nu.

Conclusie: de vele voordelen van een boxspring met opbergruimte


Al met al heeft een boxspring met opbergruimte een aantal mooie voordelen, namelijk:


- Makkelijk schoon te maken

- Handig in kleine ruimtes

- Zeer comfortabel

- Luxe, exclusieve uitstraling

- Past bij minimalistische inrichting

Benieuwd geworden naar onze collectie boxspring met opbergruimte? 

Ontdek onze Smart Budget collectie.

Gerelateerde blogposts:


Tags:
13 tips voor een goede nachtrust

9 verkoelende tips wanneer het te warm is om te slapen