Over iBoxspring

Betaalbare luxe dankzij Nederlands vakmanschap.

Dankzij 25+ jaar ervaring en eigen productie in Nederland zijn wij in staat om boxsprings uit het hoogste segment te leveren voor de beste prijs. U koopt rechtstreeks bij de fabrikant en niet via een tussenpartij of wederverkoper.

Onze boxsprings worden met de hand geproduceerd, met oog voor details. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en grondstoffen die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Gratis levering op afspraak

Nederland én België. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit kan op de dag en tijdvak naar uw keuze. Zo hoeft u niet onnodig thuis te blijven.

Het bezorgen van uw boxspring doen wij zelf of middels onze logistieke partner Montrieurs. Montrieurs is gespecialiseerd in het leveren en monteren van hoogwaardige boxsprings. Punctueel en vakkundig.

Gratis montageservice

Een nieuwe boxspring zelf monteren kan soms een lastige klus zijn. Daarom bieden wij montageservice aan (nu tijdelijk gratis!).

Onze vriendelijke en vakkundige bezorgers komen met zijn tweeën langs om uw boxspring te plaatsen en te monteren, meteen in de juiste kamer. Karton en ander verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug.