Over iBoxspring.nl

Bent u van plan om een nieuwe boxspring te kopen? Dan bent u bij iBoxspring aan het juiste adres. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de boxspring-branche weten wij exact hoe we een kwalitatief hoogwaardig boxspring kunnen produceren voor de laagste prijs. Als u kiest voor iBoxspring durven wij te zeggen dat u een betere nachtrust zult ervaren.

Alle boxsprings worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd door onze specialisten. De boxsprings worden in Europa geproduceerd en zijn gemaakt van duurzame materialen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Onze boxsprings gaan hierdoor langer mee dan gemiddeld. Daarnaast worden alle iBoxsprings geleverd inclusief de beste matrassen. Door onze ervaring weten wij dat 99,9% van de mensen baat hebben bij een medium-firm matras. Dit zorgt voor de juiste ondersteuning en stevigheid maar zijn toch enorm comfortabel. Wij leveren en monteren gratis in Nederland én België.

Betaalbare luxe

Als u bij ons een boxspring koopt dan koopt u het rechtstreeks bij de bron. Hierdoor kunnen wij de boxsprings voordelig verkopen. Wij hebben alles in eigen beheer; van productie tot en met het maken van de foto's van de boxsprings.

Gratis levering op afspraak

Bij het kopen van een boxspring wilt u geen stress hebben over de aflevering van uw boxspring. Wij leveren altijd op afspraak zodat u niet onnodig thuis hoeft te blijven. Daarnaast kunt u de vrachtwagen volgen op de dag van levering. Wilt u liever wachten totdat de verbouwing klaar is of totdat u verhuisd bent? Geen probleem, wij kunnen ook een afspraak voor later inplannen.

Gratis montage t.w.v. €89,95

Onze vriendelijke medewerkers komen altijd met zijn tweeën langs om uw boxspring vakkundig af te leveren én te monteren. Dit doen we precies op de plek waar u de boxspring wilt hebben. Uiteraard ruimen wij alles netjes op en nemen we verpakkingsmateriaal weer mee. Woont u in een appartement maar is er geen lift aanwezig? Dat is geen probleem voor ons!

100 nachten proefslapen

Wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Daarom bieden wij 100 nachten proefslapen aan met 100% geld-terug- of omruilgarantie. Onze boxsprings zijn gelukkig zo goed dat de kans heel klein is dat u hiervan gebruik wilt maken. Mocht dat toch zo zijn dan halen we de boxspring weer gratis op. Uiteraard heeft u ook minimaal 3 jaar garantie.

Vraagje? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u een medewerker spreken? Dat kan uiteraard. Onze vriendelijke specialisten staan u graag te woord. Neem contact met ons op via de online chat (maandag t/m zondag van 09:00 tot 21:30) of plan een belafspraak in.