Over iBoxspring

Bent u op zoek naar een luxe en comfortabele boxspring maar dan voor een betaalbare prijs? Dankzij iBoxspring is dat mogelijk!

Na jarenlang enkel boxsprings te leveren aan de high-end zakelijke markt, zoals luxe hotels, hebben wij besloten om ook rechtstreeks aan consumenten te leveren. Wij merkten namelijk dat er steeds meer behoefte was aan onze luxe boxsprings, maar dan in de eigen slaapkamer.

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weten wij exact hoe we een kwalitatief hoogwaardige boxspring kunnen produceren voor een betaalbare prijs.

iBoxspring - iEcom B.V.

Betaalbare luxe

Dankzij eigen productie in Nederland kunnen wij boxsprings uit het hoogste segment leveren voor de beste prijs. U koopt dus rechtstreeks bij de fabrikant en niet via een tussenpartij of wederverkoper. En dat scheelt enorm in de portemonnee!

Ultiem comfort
Wij willen alleen maar het beste voor onze klanten. Daarom worden onze boxsprings standaard al geleverd inclusief de beste 7-zone matrassen. Hierdoor wordt uw lichaam per zone op de juiste wijze ondersteund en ervaart u minder druk. U zult beter slapen en minder last hebben van eventuele lichamelijke klachten.

Duurzaam
Tijdens het productieproces wordt er enkel gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals FSC-hout en OEKO-TEX® gecertificeerd textiel. Daarnaast zorgt de lokale productie in ons moderne fabriek minder CO2 uitstoot.

Nederlands vakmanschap
Alle boxsprings worden met de hand gemaakt door echte vakspecialisten. De boxsprings uit onze Luxury Collection zijn volledig naar wens aan te passen. Neem gerust contact met ons op als u specifieke wensen heeft.

Gratis levering
Gratis levering in heel Nederland en België (behalve de Waddeneilanden). Wij nemen altijd contact met u op voor het maken van een afspraak. Dit kan op de dag en tijdvak naar uw keuze.

Gratis montage
Onze vriendelijke en vakkundige monteurs zetten uw nieuwe boxspring volledig in elkaar en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee.

100 nachten proefslapen
U heeft 100 dagen de tijd om uw nieuwe boxspring uit te proberen. Voldoet deze toch niet aan uw wensen? Dan halen wij het bed gratis op en krijgt u uw geld volledig terug. Uiteraard is omruilen is ook mogelijk.

Aanbetaling van slechts €250
Indien gewenst kunt u ervoor kiezen om slechts €250 te betalen als aanbetaling. Het restant betaalt u dan pas zodra wij de boxspring geleverd en gemonteerd hebben. Dit kan middels pin, contant of bankoverboeking