Wij helpen jou aan een uitstekende nachtrust.

Ben je op zoek naar een luxe en comfortabele boxspring maar dan voor een betaalbare prijs? Dankzij iBoxspring is dat mogelijk!

Na jarenlang enkel boxsprings te leveren aan de high-end zakelijke markt, zoals luxe hotels, hebben wij besloten om ook rechtstreeks aan consumenten te leveren. Wij merkten namelijk dat er steeds meer behoefte was aan onze luxe boxsprings, maar dan in de eigen slaapkamer.

Dankzij onze 25+ jaar ervaring weten wij exact hoe we een kwalitatief hoogwaardige boxspring kunnen produceren voor een betaalbare prijs.

Onze boxsprings.

Betaalbare luxe dankzij eigen productie in Nederland

Hierdoor kunnen wij boxsprings uit het hoogste segment leveren voor de beste prijs. Je koopt dus rechtstreeks bij de fabrikant en niet via een tussenpartij of wederverkoper. En dat scheelt enorm in de portemonnee!

Optimaal comfort en ondersteuning

Wij willen alleen maar het beste voor onze klanten. Daarom hebben onze boxsprings orthopedische matrassen minimaal 750 pockets per m2, koudschuim én traagschuim. Hierdoor wordt je lichaam per zone op de juiste wijze ondersteund en ervaar je minder druk. Je zult beter slapen en minder last hebben van eventuele lichamelijke klachten.

Duurzame materialen, minder uitstoot

Tijdens het productieproces wordt er enkel gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals FSC-hout en OEKO-TEX® gecertificeerd textiel. Ook hoeven onze boxsprings maar kort vervoerd te worden wat voor minder CO2 uitstoot zorgt.

Nederlands vakmanschap, op maat gemaakt

Alle boxsprings worden met de hand gemaakt door echte vakspecialisten. De boxspring wordt aan de hand van jouw wensen geproduceerd en vervolgens gratis bij jou thuis geleverd én gemonteerd.

Onze service.

Aanbetaling slechts 250 euro 

Betaal 250 euro als aanbetaling en het restant bedrag pas nadat je boxspring geleverd en gemonteerd is.

100 nachten proefslapen

Je hebt 100 dagen de tijd om jouw nieuwe boxspring uit te proberen. Voldoet deze toch niet aan jouw wensen? Dan halen wij het bed gratis op en krijg je je geld volledig terug. Omruilen is ook mogelijk.

Gratis levering op afsprraak

Gratis levering in heel Nederland en België (behalve de Waddeneilanden). Wij nemen altijd contact met je op voor het maken van een afspraak. Dit kan op de dag en tijdvak naar jouw keuze.

Gratis montage

Onze vriendelijke en vakkundige monteurs zetten je nieuwe boxspring volledig in elkaar en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee.

Wat onze klanten van ons vinden.

Wie kan ons beter omschrijven dan onze eigen klanten? Hieronder vind je geverifieerde recensies van klanten die jou voorgingen. 

×
Liquid error: Could not find asset snippets/cleanb-js.liquid