Gratis levering én montage. NL + BE

Als je een nieuwe boxspring koopt dan wil je je niet hoeven druk te maken over de levering of montage. Daarom hebben wij zowel de levering als het monteren van een boxspring in ons servicepakket opgenomen. Normaal kost dit al gauw €89,95 tot wel €200, maar bij iBoxspring helemaal gratis.

Levering op afspraak

Je ontvangt van ons binnen 48 uur nadat jij je bestelling hebt geplaatst een bericht met een voorstel voor een afleverdatum. Mocht dit niet schikken dan kan je dit aanpassen naar een datum waar het jou wel op schikt. De boxsprings worden binnen 2 weken gratis geleverd.

Vakkundige montage

De boxspring wordt tot in de gewenste slaapkamer getild en gemonteerd door onze specialisten. Wil je liever zelf monteren? Dat kan uiteraard ook! Onze vriendelijke monteurs zullen je dan helpen om jouw nieuwe iBoxspring alvast naar de juiste plek te tillen.

Slapen zonder zorgen

Uiteraard wordt na het monteren alle verpakkingsmateriaal weer netjes meegenomen. Voordat onze monteurs vertrekken kan je nog even controleren of alles naar tevredenheid is gemonteerd en heb je nog de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen over uw nieuwe iBoxspring.

Over iBoxspring

Bent u van plan om een nieuwe boxspring te kopen? Dan bent u bij iBoxspring aan het juiste adres. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in de boxspring-branche weten wij exact hoe we een kwalitatief hoogwaardig boxspring kunnen produceren voor de laagste prijs. Als u kiest voor iBoxspring durven wij te zeggen dat u een betere nachtrust zult ervaren.

Alle boxsprings worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd door onze specialisten. De boxsprings worden in Europa geproduceerd en zijn gemaakt van duurzame materialen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Onze boxsprings gaan hierdoor langer mee dan gemiddeld. Daarnaast worden alle iBoxsprings geleverd inclusief de beste matrassen. Door onze ervaring weten wij dat 99,9% van de mensen baat hebben bij een medium-firm matras. Dit zorgt voor de juiste ondersteuning en stevigheid maar zijn toch enorm comfortabel.

Gratis levering op afspraak

Bij het kopen van een boxspring wilt u geen stress hebben over de aflevering van uw boxspring. Wij leveren altijd op afspraak zodat u niet onnodig thuis hoeft te blijven. Daarnaast kunt u de vrachtwagen volgen op de dag van levering. Wilt u liever wachten totdat de verbouwing klaar is of totdat u verhuisd bent? Geen probleem, wij kunnen ook een afspraak voor later inplannen.

Gratis montage t.w.v. €89,95

Onze vriendelijke medewerkers komen altijd met zijn tweeën langs om uw boxspring vakkundig af te leveren én te monteren. Dit doen we precies op de plek waar u de boxspring wilt hebben. Uiteraard ruimen wij alles netjes op en nemen we verpakkingsmateriaal weer mee. Woont u in een appartement maar is er geen lift aanwezig? Dat is geen probleem voor ons!

100 nachten proefslapen

Wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Daarom bieden wij 100 nachten proefslapen aan met 100% geld-terug- of omruilgarantie. Onze boxsprings zijn gelukkig zo goed dat de kans heel klein is dat u hiervan gebruik wilt maken. Mocht dat toch zo zijn dan halen we de boxspring weer gratis op. Uiteraard heeft u ook minimaal 3 jar garantie.

iBoxspring.nl reviews met foto's

Wij vinden het altijd leuk als onze klanten de moeite nemen om een fotoreview te plaatsen.